Rikkaiden harrastuksia

Sisällysluettelo

Golf pelaaja

Mietitkö koskaan, mitä rikkaat harrastavat? Harrastavatko rikkaat juuri samoja asioita, kuin ne, jotka eivät ole niin rikkaita? Mitä rikkaat ihmiset tekevät mieluiten? Mitä sinä tekisit, jos olisit rikas?

Rikkaiden mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ovat luonnollisesti huomattavasti paremmat, kuin muilla. Jokaisella työssä käyvällä, puhumattakaan työttömästä, ei ole mahdollisuus lähteä vaikkapa katsomaan Suomen leijonien pelejä ulkomaille. Rikkaille tämä on kuitenkin mahdollista. He voivat tehdä paljon erilaisia asioita tarvitsematta miettiä, voivatko harrastaa jotain tiettyä harrastusta tai voivatko he tehdä jotain tiettyä asiaa. Raha mahdollistaa paljon erilaisia asioita. Se mahdollistaa myös tekemään paljon erilaisia tekemisiä. Toisen rikkaan harrastus voi olla vaikkapa luksus urheiluautojen keräily. Sitä jokainen ihminen ei voi tehdä. Toki ainahan harrastusta voi virittää ja siinä, missä rikas ihminen kerää niitä arvokkaita luksusautoja, kerää vähemmän varakas ihminen näitä samoja autoja, mutta pikkuautoina. Erona on vain se, että rikas keräilijä voi lähteä kadulle ajelemaan näillä autoillaan. Totta tosin on sekin, että pikkuautoja keräilevä ihminen voi mennä ajelemaan pikkuautoillaan kadulle. Silloin voi tosin naapurien tuomitsevalta katseelta pelastaa se, että mukana on joku leikki-ikäinen, jonka kanssa pikkuautoilla kadulla ajelee..

Jääkiekko

Mainitsinkin rikkaiden harrastuksista jo jääkiekon. Rikkailla on mahdollisuus mennä minne päin maailmaa tahansa katsomaan Suomen leijonien pelejä. Heillä on mahdollista mennä katsomaan myös kaikkia muita jääkiekko-otteluita riippumatta siitä, missä ne pelataan. Löytyypä rikkaista myös sellaisia jääkiekkofaneja, jotka keräilevät jääkiekkotavaroitakin. Tarjolla on kaikkea Suomen lipuista jääkiekkokypäriin ja pelipaidoista signeerattuihin luistimiin. Jokaiselle jotain ja huutokaupoissa on välillä huudettavana hurjilla hintalapuilla varustettuja nimikirjoitettuja jääkiekkovarusteita. Niitä ei kuka tahansa voi ostaa, mutta rikkailla on mahdollisuus kerätä näitä kokoelmiinsa ilman pienintäkään katumuksen häivää ostoksista.

Matkailu

Keräilyharrastusta jo tutkailimmekin ja matkusteluun liittyy myös jääkiekkomatkat. Matkailu on kuitenkin paljon laajempi kokonaisuus. Monet rikkaat viettävät paljon aikaa matkailemalla kohti uusia kokemuksia ja elämyksiä. Matkailu on monen ei rikkaankin harrastus, mutta muut, kuin rikkaat eivät voi tehdä kovin montaa pitkää matkaa ympäri maailmaa joka vuosi. Rikkaille tämä on kuitenkin hyvin mahdollista. He voivat usein työskennellä missä vain. Siis jos työskentelevät ollenkaan. Rikkaat pystyvät hoitamaan sijoituksensa ja bisneksensä niin, että eivät ole millään tavalla paikkariippuvaisia. Kaikki hoituu netin välityksellä ja elämä rullaa mukavasti uusissa ja vaihtuvissa maisemissa.

Arvokkaat harrastukset

Jokainen ihminen ei voi lähteä kuukaudeksi sukeltamaan Balille. Jokainen ihminen ei voi ostaa opasta ja lähteä tutustumaan Amazoniin. Jokainen ihminen ei voi ostaa muutamaa lentokonetta ja harrastaa niistä laskuvarjohyppyjä tai muuta mielenkiintoista. Nämä ovat harrastuksia, joita rikkaat ihmiset voivat tehdä. Osaan tarvitsee olla jo astetta enemmän rikas. Jokainen rikas ihminen ei voi ostaa muutamaa lentokonetta, kuten saatoit äsken miettiäkin. On kuitenkin olemassa asioita, joita rikas ihminen voi harrastaa, mutta tavallinen ihminen voi niistä vain uneksia. Rikkaille ihmisille tällaiset lentokoneen ostamiset tai oppaan palkkaamiset voivat olla lähes arkipäivää, mutta mukavaa sellaista ja he nauttivat harrastuksestaan. Suotakoon se siis heille. Yksi rikas voi perustaa harrastuksekseen eläintarhan, hankkia sinne Afrikan upeimman leijonan ja suuren määrän muita eläimiä ja palkata henkilökunnan hoitamaan tämän kaiken. Eikä siis siksi, että myisi pääsylippuja eläintarhaan, vaan täysin omaksi ilokseen ja yksityisesti. Monen rikkaan ihmisen harrastuksen voisi varmasti muuttaa myös tuottamaan, mutta kaikki rikkaat eivät ajattele kaikkea tekemistään lisärahan ansaintamahdollisuutena. He osaavat myös nauttia ja harrastaa kaikkea, joka tuo heille hyvää mieltä.

Jääkiekko joukkue

Rikkaudet eivät tuo onnea, mutta ne helpottavat elämää ja antavat vapauden valita elämään juuri sellaisia asioita, kuin haluaa. Joku rikas haluaa omistaa valtavan palatsin useissa eri maissa ja pitää harrastuksenaan etsiä toinen toistaan upeampia asuntoja ja sisustaa niitä. Toinen rikas on taas äärettömän onnellinen minimalistiseen elämäänsä ja nauttii rahoistaan matkustamalla maailman ääriin. Kolmas taas on sitä mieltä, että elämä on hyvää juuri tällaisenaan ja nauttii olostaan sekä elostaan. Hän saattaa käydä joskus ulkona syömässä ja hänen suurin harrastuksensa on kerätä jääkiekkotavaroita. Hän vieraileekin usein Suomileijonat.com sivustolla lukemassa kaikkea mahdollista jääkiekkoon liittyvää ja ostaa ensimmäisenä lipun Suomen leijonien peliin. Kukin harrastaa tyylillään.